Diensten en werkwijze

Voorlichting

Via het YouTube kanaal maak ik kennis over voeding en gezondheid voor iedereen beschikbaar en toegankelijk.

 

Persoonlijke begeleiding

Door het analyseren van je huidige levensstijl,  opstellen van voedings- en bewegingsschema's, geven van sportbegeleiding, uitvoeren van voortgangsmetingen en flexibele coaching kan ik je helpen om jouw doel te behalen. Lees hieronder hoe we dat aanpakken.

 

Workshops en groepstrainingen

Bedrijven, sportploegen, clubs en andere groeperingen kunnen hun prestaties, kennis en/of gezondheid naar een nieuw niveau tillen door middel van workshops, trainingen en presentaties. Kijk onderaan deze pagina voor de mogelijkheden.Persoonlijke begeleiding

Flexibiliteit staat centraal en een kennismaking is altijd vrijblijvend. Tijdens de kennismaking bespreken we mijn aanbevelingen voor een aanpak die in mijn ogen het beste bij jouw doelen en situatie past. Op basis hiervan stellen we in overleg een pakket samen waarmee we aan de slag gaan. Uiteraard ligt de keuze uiteindelijk altijd bij jou. Hieronder is een voorbeeld te vinden van hoe zo'n traject eruit zou kunnen zien:

 

Coachingstraject

  • Intakegesprek. Hier bespreken we jouw doelen, analyseren we je huidige levensstijl en proberen we mogelijke knelpunten of hindernissen te identificeren. Daarnaast zullen we lichaamsmetingen uitvoeren die mij in staat stellen het advies op jou af te stemmen. In persoon kan ik onder andere jouw vetpercentage meten met behulp van huidplooimetingen, bij een gesprek op afstand (bijvoorbeeld via Skype) starten we met simpelere metingen.
  • Voedingsschema en/of bewegingsschema. Hoe we dit aanpakken hangt af van jouw wensen. Wil jij niet dagelijks je maaltijden afwegen en calorieën tellen? Dan blijft de informatie globaal en leer ik je hoe je op een andere manier naar je eten kunt kijken. Wil jij juist optimale resultaten halen en ben je bereid om daarvoor secuur te werk te gaan? Dan reken ik exact voor je uit wat je nodig hebt. Trainingsschema's kunnen uiteenlopen van manieren om jou simpelweg meer te laten bewegen gedurende de dag tot gedetailleerde krachttrainingsroutines. Ieder schema gaat gepaard met gepersonaliseerde simpele richtlijnen die jij als houvast kunt gebruiken gedurende het traject en in de toekomst.
  • Follow-up gesprekken. Omdat iedereen anders reageert en er geen one-size-fits-all oplossing bestaat is het van groot belang om de voortgang bij te houden. Ik geef daarom de voorkeur aan een traject met follow-up gesprekken waarbij we de lichaamsmetingen herhalen en jouw ervaringen bespreken. Zo krijgen we snel inzicht in het effect van de methode en zijn we in staat aanpassingen te maken als die nodig zijn.
  • Flexcoaching. Tijdens het traject zul je ongetwijfeld dingen tegenkomen die niet helemaal duidelijk zijn of waar je kort advies voor nodig hebt. Je kunt mij daarom altijd via WhatsApp of mail vragen stellen waar je snel antwoord op krijgt. Je staat er nooit alleen voor.
  • Afronding. Aan het einde van een traject ontvang je altijd documenten die jouw voortgang laten zien; zo weet je precies wat je bereikt hebt. Ook zullen we mogelijke vervolgstappen bespreken.

Losstaande trainingen of gesprekken zijn ook mogelijk. Wil jij bijvoorbeeld weten hoe je de voedingswaarden van producten in de supermarkt moet lezen? Ben je op zoek naar manieren om zonder gewichten of apparaten aan je kracht en uithoudingsvermogen te werken? Wil je weten waar op gelet moet worden als jij of iemand die je kent vegetariër of veganist wilt worden? Dit zijn slechts enkele voorbeelden van wat ik voor jou kan betekenen. Het doel van Physicality is dat jij die van jou kan halen.

Workshops en groepstrainingen

De inhoud van workshops en groepstrainingen wordt specifiek ontworpen voor de doelgroep. Je kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan het volgende:

  • Een workshop om bewuste keuzes te kunnen maken in de supermarkt
  • Levensstijl check-ups om de gezondheid van medewerkers, teamgenoten, vrienden of familieleden in kaart te brengen
  • Coachingstrajecten in groepsverband
  • Sportclinics
  • Lezingen of workshops om kennis van algemene of discipline-specifieke sportvoeding en herstel bij te brengen

Uiteraard sta ik ook open voor andere ideeën. Neem contact met me op en we ontwerpen samen een passend programma.