Personal Training bij Physicality


Personal Training op locatie in Utrecht (Oog in Al & Vleuten)

Personal Training is op twee locaties in Utrecht en omgeving mogelijk: sport- en preventiecentrum Bodysports in Oog in Al en de Physicality praktijk in Vleuten. We besluiten samen welke locatie het beste aansluit bij jouw woonplek, beschikbaarheid, doelstellingen en wensen.

Bodysports (Oog in Al, Utrecht)

De Personal Training ruimte bij Bodysports in Oog in Al is ruim en van alle gemakken voorzien. Deze locatie leent zich bijvoorbeeld goed voor powerlifting en calisthenics (oefeningen met lichaamsgewicht, zoals pull-ups). Ook is het geschikt voor trainingsvormen die om meer ruimte vragen, zoals explosieve en sprongtrainingen.

Praktijk Physicality (Vleuten)

Een kleinere trainingsruimte is beschikbaar in de Physicality praktijk in Vleuten. Deze locatie is uitermate geschikt voor sporters die in alle rust en zonder omstanders willen trainen. Ook zijn er in Vleuten uitgebreide mogelijkheden om metingen te verrichten zoals lichaamscompositie (vetpercentage en spiermassa), bloeddruk en zuurstofsaturatie.Online Personal Training

Train jij liever vanuit huis? Dan is Online Personal Training iets voor jou! Vanuit de Physicality praktijk in Vleuten geef ik online trainingen via Zoom zodat jij de deur niet uit hoeft.

 

Iedere workout wordt zo ontworpen dat het aansluit bij jouw doelstellingen en effectief vanuit huis gedaan kan worden. Hier hoort natuurlijk een stukje creativiteit bij als je weinig sportspullen beschikbaar hebt! Wist je bijvoorbeeld al dat je een sterke (en flink uitdagende) training neer kunt zetten met alleen een boek en een matje?


Tarieven Personal Training

Het tarief voor Personal Training ligt rond €50,00 per uur, maar kan lager of hoger uitvallen afhankelijk van een aantal factoren. Denk bijvoorbeeld aan:

  • De duur van het programma
  • Het aantal trainingen per week
  • De duur van individuele trainingen
  • De trainingslocatie

Zo is het bij een langer programma bijvoorbeeld mogelijk om wekelijks 40-45 minuten te trainen vanaf €139,00 per 4 weken. Tijdens een kennismaking of proefles bespreken we het specifieke tarief voor het programma dat bij jou past.


Trainingsschema's en informatie

Wil jij zelfstandig trainen, maar ben je op zoek naar informatie en effectieve trainingsschema's voor thuis of in de sportschool? Dan is een gepersonaliseerd trainingsschema voor jou. Op basis van jouw behoeften kan dit bijvoorbeeld het volgende omvatten:

  • Gedetailleerd trainingsschema
  • Instructievideo's voor de oefeningen gericht op correcte uitvoering
  • Informatie over de belangrijkste aspecten van trainingsleer zodat jij effectief zelfstandig kunt trainen

We bespreken samen welke samenstelling het beste aansluit bij jouw situatie.