Nu beschikbaar!

Ondersteun jouw doelen met de juiste voeding

Ben je klaar met hard werken voor weinig resultaat? Voeding en sport zijn onlosmakelijk verbonden; gebruik dit in je voordeel met 'Van Bord Naar Sport', waarin een wetenschappelijk onderbouwd e-book centraal staat.

 

Duidelijke informatie en deskundige begeleiding

Door middel van overzichtelijke informatie, persoonlijke opdrachten en gerichte coaching ga je stap voor stap met de belangrijkste onderdelen van sportvoeding aan de slag.

 

Toepasbare kennis en resultaatgerichte voeding

Breng alles samen in jouw nieuwe resultaatgerichte voedingspatroon. Harde werkers verdienen goede resultaten.


Voorlichting en begeleiding op het gebied van voeding, beweging en gezondheid

De wereld van voeding en gezondheid kan complex en misleidend zijn. Met Physicality wil ik duidelijkheid creëren en jou helpen om je doelen te behalen.


Er kunnen talloze redenen zijn waarom jij jouw doelen nog niet hebt behaald, maar uiteindelijk doen die er niet echt toe.

Waar je bent geweest of waar je nu bent is ondergeschikt aan waar jij naartoe wilt; het is nooit te laat om aan jezelf te werken. We kunnen veel leren van het verleden, maar elke dag is een nieuwe kans om het roer om te gooien. Houd je doel in zicht en blijf positief, tegenslagen zijn simpelweg een kans om het de volgende keer beter te doen. Jouw doelen zijn binnen handbereik met de juiste instelling, motivatie en kennis. Door middel van voorlichting en begeleiding kan Physicality jouw stok achter de deur zijn om ze te realiseren.

Zie jij door de bomen het bos soms niet meer als het gaat om een gezonde levensstijl en goede voeding? Dat ligt niet aan jou.

Onduidelijkheid kenmerkt momenteel de wereld van voeding en gezondheid. Enerzijds verkondigen invloedrijke personen hun ongezouten en slecht onderbouwde mening, anderzijds hebben degenen die bepaalde producten promoten niet altijd het beste met je voor. Als onafhankelijk voedingswetenschapper ben ik in slechts één ding geïnteresseerd: jouw doel. Of je nu wilt afvallen of aankomen, wilt starten met bewegen of juist je sportieve prestaties wilt verbeteren, of simpelweg op zoek bent naar informatie, bij Physicality zit je goed.

Iedereen heeft eigen redenen om aan zijn of haar lichaam en gezondheid te willen werken. Iedereen verdient de kans om dit te verwezenlijken.

Het is van groot belang om dit op een wetenschappelijk onderbouwde wijze te doen. De wetenschap is immers de meest betrouwbare en gecontroleerde bron van informatie die we hebben. Onderzoek is echter complex en de vertaling naar het dagelijks leven vergt kennis, oefening en experimentatie. Er bestaat geen universele 'beste' aanpak; wat het 'beste' werkt is specifiek voor een individu en hangt van veel factoren af. Jouw sterke en zwakke punten maken jou tot wie je bent en bepalen wat er nodig is om succes te behalen.Physicality betekent:

Wetenschappelijk onderbouwd

Onderzoek kan verwarrend en tegenstrijdig uit de hoek komen in het nieuws. Als voedingswetenschapper ligt mijn kracht in het interpreteren en beoordelen van die onderzoeken om ze in de juiste context te plaatsen.

Praktisch vertaald

Nieuwe onderzoeken dragen dagelijks bij aan conclusies en richtlijnen omtrent voeding, beweging en gezondheid. Ik vertaal het wetenschappelijk bewijs naar praktische handvaten die in het dagelijks leven kunnen worden toegepast.

Persoonlijk toegepast

Ieder mens is anders en verdient een persoonlijke aanpak. Samen kijken we naar wat jouw situatie uniek maakt en hoe we daarop in kunnen spelen om succes te behalen. Jouw doel staat altijd centraal.Ben je benieuwd wat wij samen kunnen bereiken? Bekijk dan de mogelijkheden of neem direct contact met me op zodat we jouw doelen kunnen bespreken en ik jouw eventuele vragen kan beantwoorden. Een persoonlijke aanpak vereist flexibiliteit; alles is bespreekbaar en een kennismakingsgesprek altijd vrijblijvend.