Webshop

Het is op dit moment nog niet mogelijk om producten of diensten via de webshop te bestellen. De webshop wordt nog geconfigureerd wat betreft betalingsmogelijkheden en zal zo snel mogelijk actief worden, maar tot die tijd kun je contact opnemen als je interesse in één van de producten of diensten hebt.

Van Bord Naar Sport


Van Bord Naar Sport | Zelf aan de slag

Het e-book Van Bord Naar Sport leert jou hoe je zelf een resultaatgericht voedingspatroon samenstelt, of je nu wilt afvallen, spiermassa wilt kweken of sportprestaties wilt verbeteren. Stop met diëten, vergeet hypes en ga voor duurzame resultaten. Meer dan 250 wetenschappelijke onderzoeken en boeken worden door voedingswetenschapper en personal trainer Erik van de Lagemaat vertaald naar praktische handvatten die jij in het dagelijks leven kunt toepassen. Zeven thema's worden uiteengezet door middel van achtergrondinformatie, concrete richtlijnen en opdrachten om de opgedane kennis in de praktijk te brengen.

 

Het resultaat? Jij kunt weloverwogen keuzes maken om een resultaatgericht voedingspatroon te ontwikkelen dat écht bij jou past.

E-book 'Van Bord Naar Sport'

€ 39,00


Van Bord Naar Sport | Ik help je op weg

We gaan met twee consulten van ca. 60 minuten gericht aan de slag en je krijgt het e-book Van Bord Naar Sport van mij cadeau. Het eerste consult gebruiken we zo snel mogelijk om jouw huidige situatie en doelen onder de loep te nemen. Ik analyseer de situatie, beantwoord je vragen, geef praktische tips en adviseer je over de belangrijkste onderwerpen in het boek. Vervolgens ga jij zelf het boek doorwerken. Na één of twee maanden plannen we een afsluitend consult in om het proces te evalueren en je resultaten te bespreken. Van tevoren kun je mij al je vragen sturen zodat alle belangrijke onderwerpen aan bod komen.

E-book 'Van Bord Naar Sport' met twee consulten

€ 149,00


Van Bord Naar Sport | We doen het samen

Wil jij volledig begeleid worden in het proces? Dan is dit voor jou. Met in totaal 8 consulten van ca. 40 minuten doen we het stap voor stap samen en krijg je het e-book Van Bord Naar Sport van mij cadeau. Na een uitgebreide intake ga je met het boek aan de slag en wordt ieder thema in een apart consult besproken. We doen waar mogelijk uitgebreide lichaamsmetingen en door de intensieve begeleiding is er alle ruimte om ieder ander relevant onderwerp te bespreken. Dit programma is geschikt voor sporters van ieder niveau die serieus aan hun leefstijl willen werken.

€ 349,00